Update

Na lange 'radiostilte' kom ik er eindelijk aan toe om weer eens aan de website te werken.

Hanta heeft ondertussen haar kittens, het zijn er vier, alle vier chocolate met wit. Het was een nogal moeizame bevalling, en ook van de zwangerschap heeft ze behoorlijk last gehad, dus ik denk niet dat er voor haar nog een tweede nest in zal zitten.
Ondertussen zou ik er dus ook eens aan moeten gaan denken om goede huizen te zoeken voor dit stel. Hoewel er zeker een zal blijven...

Taz moet binnenkort echt gecastreerd worden, hij vindt het steeds vervelender om apart gehouden te worden, en ik ben het eigenljk ook wel een beetje zat.
Eigenlijk had ik gehoopt dat hij Groa nog zou kunnen dekken voordat het zo ver was, maar die heeft besloten dat het veel te koud is buiten om nog krols te worden.


DSC_0444

DSC_0452

Well, work on the site is long overdue. I just haven't had the time, and I've had a few problems publishing, which discouraged me from any more work.

Hanta and Taz had four lovely babies in the meantime. I'm still looking for homes for three of them. I'm keeping one of the girls myself. Since Hanta had a lot of problems with her pregnancy and delivery, I'm seriously considering having her neutered.

Taz should have been neutered by now. I've been hoping Groa would call, but of course she thinks it's too cold...

0 Comments